Copahome is een Belgisch onafhankelijk familiebedrijf uit Kortrijk, met meer dan 25 jaar ervaring en focust zich op het ontwerp en de productie van duurzame en kwalitatieve zonwering.

Ons uitgebreid assortiment vindt zijn weg naar professionele dealers in de Benelux en Frankrijk. Wij profileren ons als fabrikant van maatwerk raambekleding met een probleemloze en langdurige kwaliteit gecombineerd met concurrentiële prijzen.

Copahome positioneert zich op een hoger niveau waarbij functionaliteit en design hand in hand gaan.

10 redenen om voor Copahome te kiezen

 1. Expertise
  Met 25 jaar ervaring en kennis worden onze collecties met veel expertise opgemaakt.  U kan vertrouwen op uitvoerig labogeteste doekkwaliteiten en betrouwbare systemen
 2. Innovaties maken het verschil
  Wij beschikken over een eigen R&D afdeling die  voortdurend zoekt naar nieuwe mogelijkheden op het vlak van  hoogwaardige materialen en de nieuwste trends in kleuren.
 3. Professioneel vakmanschap
  De confectie gebeurt in onze eigen ateliers door professioneel opgeleide vakmensen.  Alle producten worden volledig op maat gemaakt.
 4. Service
  Aandacht voor de klant en betrouwbaarheid staan bij ons op de eerste plaats.  Het Copahome-team staat garant voor een snelle en gerichte service
 5. Korte en stipte levertermijnen
  Copahome raambekleding wordt in de kortste levertermijnen geleverd.
 6. Superieure stoffen
  De Copahome collecties bieden de meest kwalitatieve stoffen, zoals bredere doeken voor een naadloze verwerking, alsook hoogtechnologische coatings voor optimale warmtebeheersing en energiebesparing. Aandacht voor het ecologisch aspect wordt ondersteund door het gebruik van gerecycleerde materialen
 7. Nieuwe generatie systemen
  Copahome maakt gebruik van de meest gebruiksvriendelijke systemen die een efficiënte en comfortable werking garanderen.
 8. Garantie
  Copahome produceert  reeds meer dan 25 jaar raambekleding die beantwoordt aan hoge kwaliteitsnormen.  Op grond van deze ervaring geeft Copahome een garantie van 10 jaar op vouwgordijnsystemen, 2 jaar op stoffen en rolgordijnen en 3 jaar op houten shutters.
 9. Combineer alles in één
  Copahome biedt meer dan 15 verschillende soorten raambekleding waarbij verschillende stoffen kleurgecoördineerd onderling verwerkt kunnen worden.
 10. Concurrentiële prijzen
  De hoogwaardige Copahome raambekleding is concurrentieel geprijsd.  Voor ieder type raambekleding vindt u een Basix uitvoering aan uiterst voordelige prijzen.

Bekijk de website van: Copahome