Visie
Een mooi gordijn draagt bij aan een goede sfeer in de ruimte waarin het hangt. Een keuze uit de uitgebreide collectie van Holland Haag draagt zeker bij aan dat goede gevoel. Samen met onze klanten en onze leveranciers zorgen we voor een mooi product voor de mensen thuis, op het werk of in een andere omgeving. De basis voor onze manier van werken stoelt op de volgende 4 kernwaarden:

Eigentijds
Holland Haag streeft naar een eigentijds karakter in zowel haar beleid als in de samenstelling van haar collectie. Eigentijds wil in onze ogen zeggen ‘populair in deze tijd’ voor diverse groepen in de samenleving. Onze collectie is daarom samengesteld uit populaire, commerciële en exclusieve kwaliteiten, die regelmatig worden geactualiseerd en waarmee de detaillist acht op de tien klanten zeker moet kunnen bedienen.

Betrouwbaar
Wij vinden het belangrijk dat zowel onze leveranciers als onze klanten weten dat ze aan Holland Haag een betrouwbare partner hebben.
Dit komt onder andere tot uiting in ons voorraadbeheer. Zo kunnen wij leveringsgaranties bieden die de 100% benaderen! Daarnaast moeten onze klanten te allen tijde weten wat er speelt, daarom streven wij naar een tijdige en duidelijke communicatie en vinden wij het belangrijk dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Een platte organisatie met korte lijnen maakt dit alles mogelijk.

Partnerschap
Als totaalleverancier hebben wij ons ten doel gesteld onze klanten een brede en commerciële collectie te bieden, waarbij aan de diverse vraag van de consument kan worden voldaan. Bovendien ondersteunen wij onze klanten graag met het inrichten van de winkel, afdeling en/of etalage. Hierbij wordt loyaliteit en samenwerking beloond door extra ondersteuning van onze klant. Een deskundig en enthousiast team van accountmanagers vormt de persoonlijke schakel in het contact tussen ons en onze klanten.

Sympathie
In de dagelijkse omgang met mensen stellen wij ons ten doel om op sympathieke wijze te communiceren. Door jezelf als mens en als organisatie continue hieraan te toetsen creëer je een respectvolle, plezierige en laagdrempelige omgeving om in samen te werken.

Bekijk de website van: Holland Haag